Uw voordelen

De kosten van een eenpersoonskamer in een ziekenhuis kunnen hoog oplopen. Uw ziekenfonds komt daar voor een deel tussen, maar lang niet voor alles. Als u zich zorgeloos op uw herstel wil concentreren, is een ziekteverzekering een absolute must.

De beste dienstverlening

Wij werken samen met DKV, een echte specialist in ziekteverzekeringen, om u een uitzonderlijk pakket aan services te kunnen bieden.

  • Uniek derdebetalerssysteem
  • Dienstverlening in binnen- en buitenland
  • Online beheer van uw dossier

Betaalbare gezondheidszorg

Goede medische zorg is duur, zeker als u hulp nodig hebt van specialisten. Hiervoor bestaat een oplossing op maat.

  • Hospitalisatieverzekering
  • Verzekering ambulante kosten
  • Verzekering tandzorg

Een kwaliteitsvolle service

Belandt u in het ziekenhuis in België of in het buitenland? Dankzij onze samenwerking met DKV hoeft u ter plaatse niets te betalen en blijft ook de administratie beperkt. Het volstaat om uw Medi-Card® af te geven en uw factuur wordt rechtstreeks naar de verzekeraar gestuurd. Bovendien kan u uw dossier altijd online raadplegen via MyDKV of via de DKV app.

Hospitalisatieverzekering

Met DKV Hospi Premium, DKV Hospi Flexi en DKV Medi Pack maakt het niet uit welke arts en welk ziekenhuis u kiest. U hebt altijd een volledige dekking van uw hospitalisatiekosten, ook in de dagkliniek. De medische kosten van uw voor- en nabehandeling worden, na tussenkomst van de wettelijke ziekteverzekering, ook vergoed. Dit geldt ook voor de ambulante behandeling van verschillende zware ziekten.

Verzekering ambulante kosten

Met DKV Medi Pack bent u heel het jaar door verzekerd voor ambulante medische kosten, zoals doktersrekeningen en geneesmiddelen, maar ook de kosten van uw tweepersoonskamer bij hospitalisatie. Met Plan A2 wordt dan weer 80% van uw ambulante medische kosten terugbetaald en met Plan A2+ krijgt u 80% van de kosten van alternatieve geneeskunde zoals homeopathie, acupunctuur en osteopathie terug.

Verzekering tandzorg

Met Plan Tandzorg krijgt u 80% van de kosten van uw tandzorg terugbetaald. Dit betekent dat uw tandartsbezoek, parodontale behandelingen, prothetische behandelingen (tandimplantaten, kroon- en brugwerk, ...) en orthodontie worden terugbetaald.

Niet-medische thuiszorg

DKV Home Care is een aanvullende zorgverzekering om u te helpen als u door een ongeval of ziekte ineens moeite hebt met dagelijkse dingen. Hebt u thuiszorg nodig, dan krijgt u een maandelijkse vergoeding. Bovendien organiseert DKV ook uw thuiszorg na uw ontslag uit het ziekenhuis.

Verzekering inkomensverlies

Of u nu werknemer of zelfstandige bent, plan GI is de beste bescherming tegen inkomensverlies. U ontvangt een maandelijkse rente als u door een ziekte of ongeval arbeidsongeschikt bent. DKV betaalt uw premie terug en vergoedt zelfs uw revalidatiekosten. U kan ook kiezen voor een beperkte verzekeringsduur.

Een betaalbare premie

Wat gebeurt er als u uit de groepspolis van uw werkgever stapt omwille van een andere job, een tijdelijk verblijf in het buitenland of pensionering? Met Plan Horizon vermijdt u een hogere premie als u opnieuw een hospitalisatieverzekering neemt. U ‘bevriest’ de premie van uw hospitalisatieverzekering. Voor eenzelfde leeftijd liggen de groepspremies immers een stuk lager dan de individuele premies.

Voor gericht, vrijblijvend advies over uw concrete situatie kunt u terecht bij de ERGO-adviseur in uw buurt.

Zoek uw adviseur

Goed om weten

Hoezo, ik kan mijn gezin ook beschermen via een levensverzekering?

Het grote voordeel van een levensverzekering is dat u ook aanvullende dekkingen kan nemen om uw naasten financieel te beschermen. Hoe doet u dat praktisch?

Ongevallenverzekering kinderen

Kinderen vallen, snijden of stoten zich makkelijk. Ontdek hier hoe u uw gezin verzekert tegen de financiële gevolgen van een ongeval.

Ongevallenverzekering volwassenen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wil u weten hoe u zich het beste verzekert tegen de financiële gevolgen van lichamelijke ongevallen? Ontdek het hier!

Woning en wagen

Zoekt u manieren om uw woning en uw wagen optimaal te beschermen? Ontdek onze verschillende verzekeringen en hun bijkomende dekkingen hier.

De ERGO website maakt gebruik van cookies
Meer informatie Ik ga akkoord