Uw voordelen

U droomt van een eigen woning, een nieuwe wagen, studies voor uw kinderen? Met iSave Target, een levensverzekering tak 21 en/of 23 van ERGO, spaart u doelgericht voor dat ene project dat vandaag misschien nog onbereikbaar lijkt. Met deze  flexibele spaar- en/of beleggingsverzekering zet u niet alleen geld aan de kant, u kan er ook een hoop bijkomende waarborgen bij nemen om uzelf en uw gezin te beschermen.

Gerust sparen

Bij sparen komt meer kijken dan geld storten. Het gaat ook om welke verzekering u kiest, wie uw geld beheert en welke aanvullende waarborgen u erbij neemt.

  • Aan uw eigen tempo sparen
  • Een verzekering op uw maat
  • Uw geld in goede handen
  • Extra bescherming voor uw gezin

U wenst zekerheid

Wie zekerheid wil, kan voor een gewaarborgd kapitaal en rentevoet (tak 21) kiezen.

  • Een vaste rentevoet op elke premie die u betaalt
  • Vanaf € 35 per maand
  • Eenmalige storting vanaf € 2.500
  • Andere formules ook mogelijk

Meer rendement

Wil u meer rendement, kies dan voor een investering gekoppeld aan beleggingsfondsen (tak 23). Dit biedt meer kans op een mooier resultaat, maar brengt ook een hoger risico met zich mee. Uw beleggersprofiel zal uitwijzen of tak 23 een oplossing is voor u, want uw kapitaal is dan niet gewaarborgd. De beleggingsstrategie van elk fonds vindt u in de financiële informatiefiche.

Optionele waarborgen voor een optimale bescherming

Binnen één contract kan u een mooi kapitaal opbouwen voor uw project én uw gezin extra beschermen. Ontdek hier de aanvullende waarborgen die u kan kiezen. Ze worden gefinancierd door een deel van uw premie.

Overlijdensdekking

Met een extra overlijdensdekking zorgt u ervoor dat uw gezin beschermd is tegen de financiële gevolgen van uw overlijden.

Overlijdenskapitaal bij een ongeval

Als u plots overlijdt door een ongeval, voorziet ERGO in een bijkomend overlijdenskapitaal voor uw nabestaanden.

Arbeidsongeschiktheidsuitkering

Als u arbeidsongeschikt wordt, dan valt u terug op de sociale zekerheid en daalt uw inkomen gevoelig. ERGO helpt u met een aanvullend inkomen.

Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid

In geval van arbeidsongeschiktheid betaalt ERGO uw premies terug. Zo kan u blijven sparen ook als u plots een veel lager inkomen hebt.

Voor gericht, vrijblijvend advies over uw concrete situatie kunt u terecht bij de ERGO-adviseur in uw buurt.

Zoek uw adviseur
De ERGO website maakt gebruik van cookies
Meer informatie Ik ga akkoord