Uw voordelen

Uw auto is uw vrijheid. U rijdt wanneer u wil en waarheen u wil. Maar hoe voorzichtig u ook bent, een ongeval is rap gebeurd en de schade kan hoog oplopen. Met P&V Auto, de autoverzekering van onze partner P&V, hebt u betaalbare bescherming op maat.

Verschillende formules

Met deze autoverzekering verzekert u enkel wat u nodig hebt. Zo is uw verzekering aangepast aan uw auto en uw rijstijl.

  • Burgerlijke aansprakelijkheid
  • Omnium of mini-omnium
  • Verschillende interessante opties
Meer weten

Unieke pluspunten

De autoverzekering P&V Auto biedt een aantal unieke voordelen.

  • De omnium-premie zakt elk jaar 5%
  • 24/7 hulp na een ongeval
  • Korting bij minder dan 10.000 km per jaar
Meer weten

Burgerlijke aansprakelijkheid (B.A.)

De dekking B.A. is wettelijk verplicht. Bent u aansprakelijk voor een ongeval? Dan vergoedt uw B.A. de lichamelijke schade die derden en inzittenden van uw wagen lijden, en ook de materiƫle schade aan andere voertuigen. U betaalt dus nooit de schadevergoeding uit eigen zak. En zelfs als u een BOB laat rijden, en die veroorzaakt een ongeval, dan vergoedt uw autoverzekering de schade aan uw auto.

Beter beschermd

Gaat u in de fout, dan draait u met een burgelijke aansprakelijkheid zelf op voor de schade aan uw wagen en voor de medische kosten. Bescherm u daarom met een omnium, mini-omnium of interessante aanvullende waarborgen.

De omnium verzekering

Maximale bescherming bij schade aan uw wagen in de volgende gevallen: ongeval (zelfs als u die veroorzaakt), diefstal, vandalisme, stormschade, hagelschade, glasbreuk en brand.

De mini-omnium

Het kleine broertje van de omnium vergoedt gebarsten en gebroken autoruiten. Dekt ook alle schade veroorzaakt door brand, natuurkrachten of dieren.

Bestuurdersverzekering

Deze waarborg vergoedt uw medische kosten en het eventueel verlies van inkomen bij invaliditeit.

Pechbijstand

P&V Auto voorziet basisbijstand die u helpt na een ongeval. U kan ook kiezen voor een ruimere bijstandsverlening of voor een uitgebreide pechverhelping.

Bijstand personen

Valt u ziek of hebt u een ongeluk in het buitenland? Met de reisbijstand hoeven u en uw gezinsleden zich geen zorgen te maken over het vervoer naar huis of de medische kosten in het buitenland.

Extra voordelen

Is uw auto 2 jaar oud? Dan zakt de premie van uw omnium elk jaar met 5%. Is uw wagen uitgerust met een automatisch remsysteem, rijstrookcontrolesysteem of vermoeidheidsherkenningssysteem? U krijgt 5% korting op uw premie. Rijdt u minder dan 10.000 km per jaar? Ook dan krijgt u korting.

Voor gericht, vrijblijvend advies over uw concrete situatie kunt u terecht bij de ERGO-adviseur in uw buurt.

Zoek uw adviseur

Goed om weten

Woning & wagen

Zoekt u manieren om uw woning en uw wagen optimaal te beschermen? Ontdek onze verschillende verzekeringen en hun bijkomende dekkingen hier.

Rechtsbijstand

U wil opkomen voor uw rechten zonder het prijskaartje dat aan rechtsbijstand hangt? Dan is dit zeker en vast de geschikte oplossing voor u!

De ERGO website maakt gebruik van cookies
Meer informatie Ik ga akkoord