Uw voordelen

Met de aankoop van een droomhuis gaat een stevige investering gepaard. Maar hebt u al nagedacht welk type schuldsaldoverzekering u neemt bij uw hypotheeklening? Hypo Cover van onze partner Delta Lloyd Life zorgt ervoor dat de verzekeringsmaatschappij de hypotheeklening geheel of gedeeltelijk afbetaalt als u of uw partner overlijdt.

Gemoedsrust

Betaal u niet blauw aan een schuldsaldoverzekering bovenop uw lening. Kies voor een flexibele en voordelige premie. Bekijk dit met uw ERGO adviseur in functie van uw situatie.

  • Samen of individueel verzekerd
  • Eenmalige premie of gespreid over de volledige looptijd
  • Dekking op maat
Lees meer

Eén contract voor twee

Koopt u samen met uw partner? Met de formule Twee Hoofden hoeft u niet elk een eigen schuldsaldoverzekering aan te gaan.

  • Samen beschermd binnen één contract, met 100% zekerheid
  • Goedkoper dan twee aparte contracten
  • Resterend kapitaal volledig uitbetaald
Lees meer

Een verzekering op maat

Als er iets misgaat, wil u financiële zekerheid voor uw nabestaanden. Een schuldsaldoverzekering moet u niet verplicht afsluiten bij de instelling waar u de lening bent aangegaan. Onze partner Delta Lloyd Life biedt dekkingen op maat tegen een interessant tarief. In combinatie met de vakkennis van onze adviseurs, vindt u zo gemakkelijk de meest gunstige oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Een premie op maat

U krijgt niet alleen de meest gunstige oplossing, u betaalt ook nog eens een premie op maat.

De hoogte van uw premie

Het bedrag van uw premie hangt af van verschillende factoren: het bedrag van uw lening, de intrestvoet en looptijd, uw leeftijd, gezondheid …

Gezondheidsrisico

Hebt u een verhoogd gezondheidsrisico? Dan kan u, onder bepaalde voorwaarden, een tegemoetkoming op de premie van uw schuldsaldoverzekering krijgen.

Spreiding premie

U kan de premie in één keer betalen, dat is de goedkoopste optie. Ook een jaarlijkse vaste premie over twee derde van de looptijd is een mogelijkheid.

Optie Relax

Spreid uw premiebetaling over de volledige looptijd van uw woonkrediet. Zo betaalt u een lagere premie.

Formule Twee hoofden

Koopt u met twee één woning, dan kan u elk de helft van het geleende kapitaal dekken. De formule Twee hoofden dekt twee personen in één enkel contract en stort het verzekerde kapitaal bij het eerste overlijden, zodat de volledige hypothecaire lening in één keer wordt terugbetaald. Deze formule is niet aftrekbaar van uw belastingen. Bereken samen met uw ERGO adviseur welke formule voor u het meest voordelig is.

Voor gericht, vrijblijvend advies over uw concrete situatie kunt u terecht bij de ERGO-adviseur in uw buurt.

Zoek uw adviseur

Goed om weten

Schuldsaldoverzekering en belastingvermindering: Rampzalig of geniaal?

Uw schuldsaldoverzekering in uw belastingen inbrengen is ofwel rampzalig ofwel geniaal. Lees hier hoe u de belastingen te slim af bent!

Hypothecaire lening

Op zoek naar de beste lening met de laagste rentevoet? ERGO maakt het u gemakkelijk!

De ERGO website maakt gebruik van cookies
Meer informatie Ik ga akkoord