Beleggingsfondsen

Selectie & kwaliteit

ERGO selecteert voor u de beste beleggingsfondsen. Dankzij onze unieke kwaliteitsanalyse beschikt u over de meest betrouwbare en best presterende fondsen binnen uw beleggingsverzekering. Deze fondsen worden dagelijks beheerd door 13 internationaal gerenommeerde partners.

Meer weten
Pensioendossier

Wat moet u weten over pensioen en pensioensparen?

ERGO beschikt over een team van experts, gespecialiseerd in verschillende financiële domeinen, zoals fiscaliteit, pensioenen, beleggen, macro-economie en verzekeringen. Zij publiceren regelmatig hun adviezen via artikels op onze blog ERGO Coach en verzorgen ook specifieke dossiers.

Meer weten
Sparen en beleggen

Nieuwe regels voor pensioensparen, levensverzekeringen en beleggers

De regering maakte recent nieuwe maatregelen bekend om extra inkomsten te verwerven in het kader van het begrotingsakkoord. Er komen waarschijnlijk extra belastingen op bepaalde beleggingen en de vrijgestelde intresten op spaarrekeningen krijgen een fikse deuk. Voor pensioenspaarders en beleggers in levensverzekeringen is er echter enkel goed nieuws!

Lees het artikel

ERGO, uw vertrouwenspartner

Bij ERGO staat u, onze klant, centraal. We focussen op een persoonlijke, betrouwbare en correcte dienstverlening. Wij beheren uw levensverzekeringen, pensioenspaarproducten op een uitstekende wijze en monitoren uw fondsen met de grootste zorg.

De ERGO website maakt gebruik van cookies
Meer informatie Ik ga akkoord